Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι Καθηγητές, οι επιστημονικοί συνεργάτες και τα διοικητικά στελέχη της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ. Ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης ευχήθηκε σε όλους το 2019 να ειναι μιά χρονιά καλή, δημιουργική, κατα την διάρκεια της οποίας η Σχολή καλείται να αναπτύξει νέα προγράμματα σπουδών και να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/12/2018, η Εσπερίδα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ με θέμα: «ΣΘΕΤ ΕΑΠ: Είκοσι Χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα στις Θετικές Επιστήμες και στην Τεχνολογία».
Η εκδήλωση διεξήχθη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά την έναρξη ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια παρουσιάσθηκε το διαχρονικό Ακαδημαϊκό έργο της Σχολής από τον Κοσμήτορα Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις των Καθηγητριών Aysegul Tanik και Gulen Iskender (προσκεκλημένων από το Istanbul Technical University) με θέματα:
- "Wastewater Treatment and Solid Waste Management in the Urban Environment" και
- "Anaerobic Treatment of Industrial Wastewater" αντίστοιχα.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Σας προσκαλούμε στην Εσπερίδα της ΣΘΕΤ για τα 20 χρονα της Σχολής που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, 2018 στο συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

με εκτίμηση

 

Ιωάννης  Κ. Καλαβρουζιώτης

Καθηγητής-Κοσμήτορας ΣΘΕΤ-ΕΑΠ

Αγαπητοί Μεταπτυχιακοί και Μέλη ΣΕΠ , καλημέρα σας,

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ Κινητικότητα για Διδασκαλία, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις των Καθηγητριών Aysegul Tanik και Gulen Iskender (προσκεκλημένων από το Istanbul Technical University) με θέματα:

- "Wastewater Treatment and Solid Waste Management in the Urban Environment" και
- "Anaerobic Treatment of Industrial Wastewater" αντίστοιχα.

Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα την Τρίτη 11/12/2018 και ώρα 16:00, στην αίθουσα ΠΓ01 του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Περιβόλα (Πάροδος Αριστοτέλους 18).

 Σας καλούμε να παρευρεθείτε.

 με εκτίμηση

 

Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης

Καθηγητής-Διευθυντής σπουδών ΔΙΑ

Υποκατηγορίες