Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/12/2018, η Εσπερίδα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ με θέμα: «ΣΘΕΤ ΕΑΠ: Είκοσι Χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα στις Θετικές Επιστήμες και στην Τεχνολογία».
Η εκδήλωση διεξήχθη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά την έναρξη ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια παρουσιάσθηκε το διαχρονικό Ακαδημαϊκό έργο της Σχολής από τον Κοσμήτορα Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Στην Εσπερίδα μίλησαν οι προσκεκλημένοι ομιλητές Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του οποίου η ομιλία είχε τίτλο «Η παρουσία των φαρμακευτικών ενώσεων στο περιβάλλον: Επίπεδα συγκεντρώσεων και Επιπτώσεις», καθώς και ο Ομότιμος Καθηγητής Θανάσης Κ. Τσακαλίδης, του Τμήματος Μηχανικών H/Y και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών του οποίου η ομιλία είχε τον τίτλο «Από την Κοινωνία του Μόχθου στην Κοινωνία της Σοφίας (1900 - 2030)»

 

Τέλος ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με αποφοίτους της ΣΘΕΤ με τίτλο: Προσμονές και εμπειρίες από τις σπουδές στη ΣΘΕΤ και στο ΕΑΠ.

Τη συζήτηση συντόνισαν τα Μέλη ΔΕΠ της ΣΘΕΤ Φ. Καριώτου, Δ. Καλλές, Κ. Μπουρίκας.