Μενού Κλείσιμο

Ταχύρρυθμο σεμινάριο γνωριμίας με το λογισμικό συμβολικών υπολογισμών Mathematica

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του λογισμικού Mathematica, Wolfram, οργανώνουν ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο γνωριμίας με το λογισμικό συμβολικών υπολογισμών Mathematica, η αξία του οποίου είναι ευρέως γνωστή στους επιστήμονες των Θετικών Επιστημών, ενώ οι ανεξάντλητες δυνατότητές του αποτελούν πρόκληση για έμπειρους και αρχαρίους χρήστες του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές χωρίς απαραίτητη προϋπάρχουσα γνώση προγραμματισμού στη γλώσσα του Mathematica, καθώς θα γίνει στοιχειώδης εισαγωγή, αλλά και σε εκείνους που έχουν ήδη εμπειρία στη χρήση του mathematica, οι οποίοι θα έχουν ευκαιρία να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους με πιο ειδικά θέματα που θα παρουσιαστούν αλλά  και με Q&A από τους ειδικούς.

Το Σεμινάριο θα γίνει  την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρες 14:30-17:30, με φυσική παρουσία στην αίθουσα ΠΕ01 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Πάτρα αλλά και με δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης στην πλατφόρμα Teams. Δείτε περισσότερα στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο